[b]SteamID: [/b]STEAM_1:0:124226668
[b]Nick i # na Discordzie: Hammer [/b]#4687
[b]Na kogo aplikujesz: Na Komandora Gwardii Coruscant
Obecny Batalion i ranga: CG PVT
Częstość grania na serwerze: Średnio 5-6 godzin a jak trzeba to nawet 10
Wiek: 14 lat (ale spokojnie wydaje mi się że jestem ogarnięty jak na swój wiek)
Doświadczenie w RP: Serwery GTA V RP, RP w różnych grach, Doświadczenie jako Oficer z serwera Star Wars RP Crimson Gaming. Ogólnie jestem roleplayowcem od 2-3 lat.
Czy masz mikrofon: Tak
Dlaczego zasługujesz na tę pozycje (min. 3 zdania): Mam doświadczenie jeśli chodzi o CG byłem ich Oficerem na wyżej wspomnianym serwerze tak samo z dwoma innymi oddziałami. Dobrze orientuje się w roleplayu gdyż bardzo długo ( i wydaję mi się że dobrze) go odgrywam. Ostatnią rzeczą jest to że chce wspomóc temu serwerowi się rozwijać operując jednym z najważniejszych z oddziałów.
Z Wyrazami Szacunku, Hammer[/b]
SteamID: STEAM_1:0:124226668
Nick i # na Discordzie: Hammer #4687
Na kogo aplikujesz: Na Komandora Gwardii Coruscant
Obecny Batalion i ranga: CG PVT
Częstość grania na serwerze: Średnio 5-6 godzin a jak trzeba to nawet 10
Wiek: 14 lat (ale spokojnie wydaje mi się że jestem ogarnięty jak na swój wiek)
Doświadczenie w RP: Serwery GTA V RP, RP w różnych grach, Doświadczenie jako Oficer z serwera Star Wars RP Crimson Gaming. Ogólnie jestem roleplayowcem od 2-3 lat.
Czy masz mikrofon: Tak
Dlaczego zasługujesz na tę pozycje (min. 3 zdania): Mam doświadczenie jeśli chodzi o CG byłem ich Oficerem na wyżej wspomnianym serwerze tak samo z dwoma innymi oddziałami. Dobrze orientuje się w roleplayu gdyż bardzo długo ( i wydaję mi się że dobrze) go odgrywam. Ostatnią rzeczą jest to że chce wspomóc temu serwerowi się rozwijać operując jednym z najważniejszych z oddziałów.
Z Wyrazami Szacunku, Hammer