[i][color=#009900]SteamID: [/color][/i][code]STEAM_1:0:160131000[/code]
[color=#009900][i]Nazwa i # na Discordzie: [/i][/color]WUjownik#7673
[color=#009900][i]Wiek: [/i][/color]12
[i][color=#009900]Czy jesteś w Staffie: [/color][/i]Tak, jestem moderatorem
[i][color=#009900]Jak często grasz na serwerze: [/color][/i]Staram się codziennie po kilka godzin, ale ostatnio zmniejszylem aktywnosc. Lecz staram sie grać jak najczęściej.
[i][color=#009900]Czy dobrze znasz lore Star Wars z okresu Wojen klonów? Czy oglądałeś serial?: [/color][/i]Oglądałem serial, znam dobrze lore Star Warsów z okresu klonów.
[i][color=#009900]Znajomość komend ulx: [/color][/i]8,5 / 10
[i][color=#009900]Dlaczego zasługujesz na tą rangę: [/color][/i]Uważam, że zasługuje na rangę [color=#2980b9]Event Menagera[/color] z kilka powodów:
[color=#c0392b][b]Jest mało Event Menagerów.[/b][/color]
Po pierwsze jest mało [color=#2980b9]Event Menagerów[/color],[color=#2980b9] [/color]jedyna aktywna osoba, która widzę na serwerze z tą rangą to [color=#1abc9c]Ant [/color]i kilka innych osób, które robią duże [color=#f39c12]eventy[/color], ale bardzo rzadko. Jako [color=#2980b9]Event Menager[/color] starałbym się często wchodzić na serwer i robic fajne [color=#f39c12]eventy[/color].
[b][color=#c0392b]Mam dużo fajnych pomysłów na Eventy.[/color][/b]
Mam dużo fajnych pomysłów na Eventy, jest ich naprawdę sporo. Mogę również robić większe [color=#f39c12]eventy [/color]z innymi [color=#2980b9]Event Menagerami[/color] byłby większy nadzór np: Ja zajmuje się respieniem dla żołnierzy statków, druga osoba skupiłaby się na respieniu npc. Lub obaj moglibyśmy być postaciami atakującymi placówke / statek. I nie możemy pominąć ważnej kwestii trollowania ludzi na eventach, kwestie:[color=#9b59b6] Ej moze zmienimy pilota? [/color]albo [color=#9b59b6]Dajcie mi sterować ten statek! [/color]Nie są nam chyba nieznane. Wtedy mógłbym kickować takich ludzi za failrp. Pomysły na [color=#f39c12]eventy [/color]mogę napisać [color=#f1c40f]ownerowi [/color]na pw.
Mam nadzieję, że moja aplikacja zostanie pozytywnie rozpatrzona.
Pozdrawiam - [color=#27ae60]CMDR Wolffe[/color]
SteamID: STEAM_1:0:160131000
Nazwa i # na Discordzie: WUjownik#7673
Czy jesteś w Staffie: Tak, jestem moderatorem
Jak często grasz na serwerze: Staram się codziennie po kilka godzin, ale ostatnio zmniejszylem aktywnosc. Lecz staram sie grać jak najczęściej.
Czy dobrze znasz lore Star Wars z okresu Wojen klonów? Czy oglądałeś serial?: Oglądałem serial, znam dobrze lore Star Warsów z okresu klonów.
Znajomość komend ulx: 8,5 / 10
Dlaczego zasługujesz na tą rangę: Uważam, że zasługuje na rangę Event Menagera z kilka powodów:
Jest mało Event Menagerów.
Po pierwsze jest mało Event Menagerów, jedyna aktywna osoba, która widzę na serwerze z tą rangą to Ant i kilka innych osób, które robią duże eventy, ale bardzo rzadko. Jako Event Menager starałbym się często wchodzić na serwer i robic fajne eventy.
Mam dużo fajnych pomysłów na Eventy.
Mam dużo fajnych pomysłów na Eventy, jest ich naprawdę sporo. Mogę również robić większe eventy z innymi Event Menagerami byłby większy nadzór np: Ja zajmuje się respieniem dla żołnierzy statków, druga osoba skupiłaby się na respieniu npc. Lub obaj moglibyśmy być postaciami atakującymi placówke / statek. I nie możemy pominąć ważnej kwestii trollowania ludzi na eventach, kwestie: Ej moze zmienimy pilota? albo Dajcie mi sterować ten statek! Nie są nam chyba nieznane. Wtedy mógłbym kickować takich ludzi za failrp. Pomysły na eventy mogę napisać ownerowi na pw.
Mam nadzieję, że moja aplikacja zostanie pozytywnie rozpatrzona.
Pozdrawiam - CMDR Wolffe