[b][color=#0066ff]SteamID:[/color][/b][color=#0066ff] [/color][color=#ffffff]STEAM_0:0:11101[/color]
[b][color=#0066ff]Nazwa i # na Discordzie: [/color][/b][color=#ffffff]@Mister#5180 [/color]
[b][color=#0066ff]Wiek:[/color][color=#0066ff] [/color][/b][color=#ffffff]15lat [/color][color=#2ecc71](wiem może mnie nie słychać na tyle przepraszam słabe mikro mam)[/color]
[color=#0066ff][b]Czy jesteś w Staffie[/b]: [/color][color=#ffffff]nie ale pisałem podanie[/color]
[b][color=#0066ff]Jak często grasz na serwerze:[/color][/b][color=#ffffff] 8--9 godzin dziennie w wakacje po tak będę minimalnie po 4godziny[/color]
[b][color=#0066ff]Czy dobrze znasz lore Star Wars z okresu Wojen klonów? Czy oglądałeś serial?:[/color][/b][color=#ffffff] tak znam dobrze lore star wars/ oglądałem wszystkie seriale star wars wojny klonów[/color]
[b][color=#0066ff]Znajomość komend ulx: 9,8/10
Dlaczego zasługujesz na tą rangę: [/color][/b][color=#ffffff]Ostatnio mało eventów jest na serwerze chciałby to zmienić. Jestem pomocny miły i bezstronny. Potrafił bym zrobić fajne nowe i stare eventy.[/color]
SteamID: STEAM_0:0:11101
Nazwa i # na Discordzie: @Mister#5180
Wiek: 15lat (wiem może mnie nie słychać na tyle przepraszam słabe mikro mam)
Czy jesteś w Staffie: nie ale pisałem podanie
Jak często grasz na serwerze: 8--9 godzin dziennie w wakacje po tak będę minimalnie po 4godziny
Czy dobrze znasz lore Star Wars z okresu Wojen klonów? Czy oglądałeś serial?: tak znam dobrze lore star wars/ oglądałem wszystkie seriale star wars wojny klonów
Znajomość komend ulx: 9,8/10
Dlaczego zasługujesz na tą rangę: Ostatnio mało eventów jest na serwerze chciałby to zmienić. Jestem pomocny miły i bezstronny. Potrafił bym zrobić fajne nowe i stare eventy.