[b]SteamID: [/b]STEAM_0:0:11101
[b]Nazwa i ID na Discordzie[/b]: < @Mister#5180 >
[b]Wiek: [/b]>15 lat< (wiem może mnie nie słychać na tyle przepraszam)
[b]Czy jesteś w Staffie:[/b] >>NIE ma mnie<<
[b]Jak często grasz na serwerze[/b]: tak od 14:30 do nawet 1:20
[b]Czy dobrze znasz lore Star Wars z okresu Wojen klonów? Czy oglądałeś serial[/b]?: tak dobrze znam ależ oczywiście nawet dla fanów na polsacie lecą powtórki o 20:10 co piątek (nieaktualne już nie lecą co piątek)
[b]Znajomość komend ulx[/b]: 9,8/10============jestem współwłaścicielem na serwerze breach , scp RP i byłem na strefie gier moderratorem ale byłem już niejestem
[b]Dlaczego zasługujesz na tą rangę(min. 3 zdania):[/b] znam się dobrze na ulx. mogę pomagać robić eventy jak i robić. ja się nie bawię komendami. na serwerze jestem często na nim codziennie. i przydał bym się nie wiem jak wy sądzicie o tym i niewiem czy jest otwarta rekrutacjia ale na stronie nic nie pisze o tym więc <>Proszę o to moja aplikacja<>
SteamID: STEAM_0:0:11101
Nazwa i ID na Discordzie: < @Mister#5180 >
Wiek: >15 lat< (wiem może mnie nie słychać na tyle przepraszam)
Czy jesteś w Staffie: >>NIE ma mnie<<
Jak często grasz na serwerze: tak od 14:30 do nawet 1:20
Czy dobrze znasz lore Star Wars z okresu Wojen klonów? Czy oglądałeś serial?: tak dobrze znam ależ oczywiście nawet dla fanów na polsacie lecą powtórki o 20:10 co piątek (nieaktualne już nie lecą co piątek)
Znajomość komend ulx: 9,8/10============jestem współwłaścicielem na serwerze breach , scp RP i byłem na strefie gier moderratorem ale byłem już niejestem
Dlaczego zasługujesz na tą rangę(min. 3 zdania): znam się dobrze na ulx. mogę pomagać robić eventy jak i robić. ja się nie bawię komendami. na serwerze jestem często na nim codziennie. i przydał bym się nie wiem jak wy sądzicie o tym i niewiem czy jest otwarta rekrutacjia ale na stronie nic nie pisze o tym więc <>Proszę o to moja aplikacja<>