[b]SteamID:[/b] [url]https://steamcommunity.com/id/mrowki/[/url]
[b]Nazwa i # na Discordzie:[/b]
Discord: ANTekcz#5429
Steam: Antekcz
[b]Wiek:[/b]
14 lat
[b]Czy jesteś w Staffie:[/b]
nie (nie planuje dołączenia, nie czuje się na siłach do tak dużej odpowiedzialności)
[b]Jak często grasz na serwerze:
[/b] Do końca wakacji (kilka dni) będę codziennie jak zacznie się szkoła to będę grał trochę mniej ale nie da się tego uniknąć, wiadomo.
[b]Czy dobrze znasz lore Star Wars z okresu Wojen klon[/b][b]ów? Czy oglądałeś serial?:
[/b] Widziałem cały serial, i widziałem wszystkie części SW bez problemu orientuje się w realiach Galaktycznej wojny domowej pochłaniającej miliony kredytów dla obu stron, co bardzo pomaga w tworzeniu eventów, nigdy nie zdarzą mi się błędy takie jak: wlecenie X-wingiem do hangaru (nie ta era)
[b]Znajomość komend ulx:
[/b] Wiem wszystko co muszę wiedzieć, użycie komend takich jak: !Give !model !noclip !cloak wiem wszystko. Znam zastosowanie ^ i *.
[b]Dlaczego zasługujesz na tą rangę(min. 3 zdania): [/b]
Zasługuje na tą rangę bo jestem Odpowiedzialny, i sympatyczny, bez problemu odnajduje się na serwerze i umiem korzystać z komend. Wiem że już raz zawiodłem w sprawowaniu tej funkcji, ale każdemu zdarzają się błędy jak i pomyłki. Przez ten czas wszystko przemyślałem i rozumiem swoje błędy, a zrozumienie swoich błędów to pierwszy krok do ich naprawienia, jestem już na przed ostatnim, by naprawić swoje błędy muszę zostać EM i pokazać że potrafię się zachować z taką rangą. Zasługuje, ponieważ potrafię wymyślać fabułę jak i pojedyncze wydarzenia w takiej fabule, mam w tym doświadczenie ponieważ prowadziłem duży serwer Discord RP który nie wypalił bo był zbyt skomplikowany. Moje Eventy planowałem parę dni i udoskonalałem, oczywiście musiałem korzystać z pomocy doświadczonego Armiego (opuścił serwer), bo głupotą jest nie korzystać z pomocy kiedy masz ją pod nosem. Mam dużo pomysłów nie ograniczających się do głupiego strzelania do klonów, lub ataków bez podłoża fabularnego (Droidy pojawiające się bez powodu i wyjaśnienia fabularnego). Mam pomysły na Planetarki jak i Stacjonarki, co powiecie na misje Incognito na Tatoine? Połowa serwera gra Citizenami, i łowcami nagród druga ma wykonać zadanie i nie zostać wykryta. A co powiecie na starcie z kosmitami separatystami? To nie były tylko Droidy! Co myślicie o walce z świetnym i uznanym Generałem CIS atakującym strategicznie i z rozmachem? To nie wszystko bo mam tego o wiele więcej, wizyta dyplomatyczna Dyplomatów z CIS próbujących zawrzeć pokój i zamach na ich życie, chcecie zadecydować o losach wojny? Star Wars to nie tylko strzelanie się z droidami, za to wszyscy kochamy tą niezapomnianą serię. Mam wiele pomysłów a jeszcze więcej ambicji, jak myślicie jak będą wyglądać Eventy kiedy będę mógł sam robić planetarki? To nie wszystkie powody! Mam dobrą pamięć, i nie dopuszczę postaci która zginęła do eventu. Zamierzam pomagać wszystkim graczom jak i Administracji. Jestem doświadczonym graczem RP i rozumiem zasady na których serwer działa, mam granice, wiem co zrobić by nie wywalić serwera, wiem jakie droidy spawnić a jakich nie, mam umiar. Nie będę nadużywał możliwości EM, i nie będę eksperymentował z komendami z którymi nie powinienem eksperymentować (jeszcze raz przepraszam Mister). Mam zamiar przenieść Eventy na nowy poziom, i nie boje się pisać miliony Aplikacji, by osiągnąć ten cel. Wiem że wiele rzeczy jest niewykonalne, nie jesteśmy stażystami bez ograniczeń, ale ja znam te ograniczenia i z chęcią je pokonam, każdy event na górze jest wykonalny tylko potrzebuje pomocy innych EM.
SteamID: https://steamcommunity.com/id/mrowki/Nazwa i # na Discordzie: Discord: ANTekcz#5429
Steam: Antekcz
Czy jesteś w Staffie: nie (nie planuje dołączenia, nie czuje się na siłach do tak dużej odpowiedzialności)
Jak często grasz na serwerze:
Do końca wakacji (kilka dni) będę codziennie jak zacznie się szkoła to będę grał trochę mniej ale nie da się tego uniknąć, wiadomo.
Czy dobrze znasz lore Star Wars z okresu Wojen klonów? Czy oglądałeś serial?:
Widziałem cały serial, i widziałem wszystkie części SW bez problemu orientuje się w realiach Galaktycznej wojny domowej pochłaniającej miliony kredytów dla obu stron, co bardzo pomaga w tworzeniu eventów, nigdy nie zdarzą mi się błędy takie jak: wlecenie X-wingiem do hangaru (nie ta era)
Znajomość komend ulx:
Wiem wszystko co muszę wiedzieć, użycie komend takich jak: !Give !model !noclip !cloak wiem wszystko. Znam zastosowanie ^ i *.
Dlaczego zasługujesz na tą rangę(min. 3 zdania): Zasługuje na tą rangę bo jestem Odpowiedzialny, i sympatyczny, bez problemu odnajduje się na serwerze i umiem korzystać z komend. Wiem że już raz zawiodłem w sprawowaniu tej funkcji, ale każdemu zdarzają się błędy jak i pomyłki. Przez ten czas wszystko przemyślałem i rozumiem swoje błędy, a zrozumienie swoich błędów to pierwszy krok do ich naprawienia, jestem już na przed ostatnim, by naprawić swoje błędy muszę zostać EM i pokazać że potrafię się zachować z taką rangą. Zasługuje, ponieważ potrafię wymyślać fabułę jak i pojedyncze wydarzenia w takiej fabule, mam w tym doświadczenie ponieważ prowadziłem duży serwer Discord RP który nie wypalił bo był zbyt skomplikowany. Moje Eventy planowałem parę dni i udoskonalałem, oczywiście musiałem korzystać z pomocy doświadczonego Armiego (opuścił serwer), bo głupotą jest nie korzystać z pomocy kiedy masz ją pod nosem. Mam dużo pomysłów nie ograniczających się do głupiego strzelania do klonów, lub ataków bez podłoża fabularnego (Droidy pojawiające się bez powodu i wyjaśnienia fabularnego). Mam pomysły na Planetarki jak i Stacjonarki, co powiecie na misje Incognito na Tatoine? Połowa serwera gra Citizenami, i łowcami nagród druga ma wykonać zadanie i nie zostać wykryta. A co powiecie na starcie z kosmitami separatystami? To nie były tylko Droidy! Co myślicie o walce z świetnym i uznanym Generałem CIS atakującym strategicznie i z rozmachem? To nie wszystko bo mam tego o wiele więcej, wizyta dyplomatyczna Dyplomatów z CIS próbujących zawrzeć pokój i zamach na ich życie, chcecie zadecydować o losach wojny? Star Wars to nie tylko strzelanie się z droidami, za to wszyscy kochamy tą niezapomnianą serię. Mam wiele pomysłów a jeszcze więcej ambicji, jak myślicie jak będą wyglądać Eventy kiedy będę mógł sam robić planetarki? To nie wszystkie powody! Mam dobrą pamięć, i nie dopuszczę postaci która zginęła do eventu. Zamierzam pomagać wszystkim graczom jak i Administracji. Jestem doświadczonym graczem RP i rozumiem zasady na których serwer działa, mam granice, wiem co zrobić by nie wywalić serwera, wiem jakie droidy spawnić a jakich nie, mam umiar. Nie będę nadużywał możliwości EM, i nie będę eksperymentował z komendami z którymi nie powinienem eksperymentować (jeszcze raz przepraszam Mister). Mam zamiar przenieść Eventy na nowy poziom, i nie boje się pisać miliony Aplikacji, by osiągnąć ten cel. Wiem że wiele rzeczy jest niewykonalne, nie jesteśmy stażystami bez ograniczeń, ale ja znam te ograniczenia i z chęcią je pokonam, każdy event na górze jest wykonalny tylko potrzebuje pomocy innych EM.