Aplikacja na EM Antekcz

131 views
SteamID:  https://steamcommunity.com/id/mrowki/
Nazwa i # na Discordzie: 
  Discord: ANTekcz#5429
  Steam: Antekcz
Czy jesteś w Staffie:
  nie (nie planuje dołączenia, nie czuje się na siłach do tak dużej odpowiedzialności)
Jak często grasz na serwerze:

Do końca wakacji (kilka dni) będę codziennie jak zacznie się szkoła to będę grał trochę mniej ale nie da się tego uniknąć, wiadomo.
Czy dobrze znasz lore Star Wars z okresu Wojen klonów? Czy oglądałeś serial?:

Widziałem cały serial, i widziałem wszystkie części SW bez problemu orientuje się w realiach Galaktycznej wojny domowej pochłaniającej miliony kredytów dla obu stron, co bardzo pomaga w tworzeniu eventów, nigdy nie zdarzą mi się błędy takie jak: wlecenie X-wingiem do hangaru (nie ta era)
Znajomość komend ulx:

Wiem wszystko co muszę wiedzieć, użycie komend takich jak: !Give !model !noclip !cloak wiem wszystko. Znam zastosowanie ^ i *.
Dlaczego zasługujesz na tą rangę(min. 3 zdania):
  Zasługuje na tą rangę bo jestem Odpowiedzialny, i sympatyczny, bez problemu odnajduje się na serwerze i umiem korzystać z komend. Wiem że już raz zawiodłem w sprawowaniu tej funkcji, ale każdemu zdarzają się błędy jak i pomyłki. Przez ten czas wszystko przemyślałem i rozumiem swoje błędy, a zrozumienie swoich błędów to pierwszy krok do ich naprawienia, jestem już na przed ostatnim, by naprawić swoje błędy muszę zostać EM i pokazać że potrafię się zachować z taką rangą. Zasługuje, ponieważ potrafię wymyślać fabułę jak i pojedyncze wydarzenia w takiej fabule, mam w tym doświadczenie ponieważ prowadziłem duży serwer Discord RP który nie wypalił bo był zbyt skomplikowany. Moje Eventy planowałem parę dni i udoskonalałem, oczywiście musiałem korzystać z pomocy doświadczonego Armiego (opuścił serwer), bo głupotą jest nie korzystać z pomocy kiedy masz ją pod nosem. Mam dużo pomysłów nie ograniczających się do głupiego strzelania do klonów, lub ataków bez podłoża fabularnego (Droidy pojawiające się bez powodu i wyjaśnienia fabularnego). Mam pomysły na Planetarki jak i Stacjonarki, co powiecie na misje Incognito na Tatoine? Połowa serwera gra Citizenami, i łowcami nagród druga ma wykonać zadanie i nie zostać wykryta. A co powiecie na starcie z kosmitami separatystami? To nie były tylko Droidy! Co myślicie o walce z świetnym i uznanym Generałem CIS atakującym strategicznie i z rozmachem? To nie wszystko bo mam tego o wiele więcej, wizyta dyplomatyczna Dyplomatów z CIS próbujących zawrzeć pokój i zamach na ich życie, chcecie zadecydować o losach wojny? Star Wars to nie tylko strzelanie się z droidami, za to wszyscy kochamy tą niezapomnianą serię. Mam wiele pomysłów a jeszcze więcej ambicji, jak myślicie jak będą wyglądać Eventy kiedy będę mógł sam robić planetarki? To nie wszystkie powody! Mam dobrą pamięć, i nie dopuszczę postaci która zginęła do eventu. Zamierzam pomagać wszystkim graczom jak i Administracji. Jestem doświadczonym graczem RP i rozumiem zasady na których serwer działa, mam granice, wiem co zrobić by nie wywalić serwera, wiem jakie droidy spawnić a jakich nie, mam umiar. Nie będę nadużywał możliwości EM, i nie będę eksperymentował z komendami z którymi nie powinienem eksperymentować (jeszcze raz przepraszam Mister). Mam zamiar przenieść Eventy na nowy poziom, i nie boje się pisać miliony Aplikacji, by osiągnąć ten cel. Wiem że wiele rzeczy jest niewykonalne, nie jesteśmy stażystami bez ograniczeń, ale ja znam te ograniczenia i z chęcią je pokonam, każdy event na górze jest wykonalny tylko potrzebuje pomocy innych EM.
Jestem zdecydowanie na tak
Powiem szczerze tak dla mnie ta osoba jest nie poważna na to stanowisko zapewne każdy zapyta dlaczego?
Ten Osobnik to zwykły hipokryta każdy spyta dlaczego?
A to dlatego że gdy komuś coś nie wyjdzie a ma z nim kosę to cieszy się jak typowy "Janusz" że komuś stało się nieszczęście.Mi wytyka błędy jakie popełniłem chodzi o to z tymi propami jasne przyznaje się i biorę to na klate ale jakim hipokrytą trzeba być wytykając komuś błędy a samemu nie być czystym.Szczerze powiem że nie do mnie zależy czy cię wybiorą czy nie.Ale Ant pokazałeś mi pisząc pod moim podaniem że jesteś na "nie" jak bardzo boisz się że wejdę za ciebie jak musisz się bać aby wytykać mi moje błędy.Pokazujesz tylko jak bardzo się ośmieszasz mając z kimś kose próbujesz go pogrążyć ale tym samym pogrążasz tylko siebie.Pokazujesz jakie wysokie ego masz a tak naprawdę ja czy ty jesteśmy tylko małymi ludzmi wielkiej społeczności tyle,że ja to wiem a ty nie zdajesz sobie z tego sprawy.Dla mnie jesteś zwykłym hipokrytą próbującym kogoś zniszczyć bo go nie lubisz,bo popełnił jakiś błąd chodz wiadomo że sam popełniłeś tylko że ja nie wchodziłem ci w podanie nie pisałem ci "eee mu nie należy się szansa on popełnił bląd zrobi go ponownie" bo ja jestem osobą na tyle dojrzałą,że nie muszę siedzieć i komuś dopierdalać bo nie sprawia mi to przyjemności.Nie dałeś żadnego sensownego argumentu dlaczego się nie nadaje napisałeś wyłącznie 2-3 zdania o tym że popełniłem błąd o propach itd.Ale chyba pomyliły ci się działy bo to EM a nie Staff i to się wyklucza.Ja po samym twoim zachowaniu mogę ocenić,że się nie nadajesz i daje ci argument pokazałeś przejaw hipokryzji jak "Daniel Magical" na youtubie tyle że tu każdy na ciebie spojrzy i zobaczy jak bardzo można się pogrążyć
taaak, najlepiej jeżeli nie będę odpowiadał, niech to tu zostanie. Tak aby administracja mogła zobaczyć między nami różnice. 
Ant, to juz twoje 3 podanie, poprzednie byly odrzucone, przestan... serio
Popieram niacyna tak trochę. ant przepraszam ale ty się podlizujesz przyokazji kurde ile ty napiszesz tych podań?
i nie chciało mi się wszystkiego czytać zadługię.
NIE

+robił fajne eventy
+wytrwały
+miły
-wyrzucili cię za nadużycia
Moja decyzja na TAK
Reply