Apelacja o Unbana (Boost)

193 views
SteamID: STEAM_0:0:212714774
Powód bana: łamanie zasad jobów
Dlaczego zasługujesz na unbana: Wiem że zrobiłem źle, naprawde źle zachowałem się głupio ale wszyscy się chwali że mają dostęp do ,,Specjalnych jobów"  myślałem że jest RP OFF bo sobie zmieniali prace a ja miałem nie wiem jakim cudem prace jakiegoś Jedi wiec się zmieniłem , już mówiłem że idę wyszkolić kadeta i dostałem bana. Ja się poprawie i obiecuje że już nigdy tak się nie zachowam. Bardzo lubię ten serwer nie chce go opuścić ,nie chce opuścić  swojego batalionu. Obiecuje poprawe.
Assassani6 nie zasługuje moim zdaniem na bana bo poprostu nie wiedział o tym że w tym momencie nie wolno i osobiście jestem za unbanem Assassina.
On był też XO 104. i napracował się na tak wysoką range i co prawda były wyższe rangi od niego które dostały bana ale on akurat nie łamał zasad celowo.

Popieram Apelację znam Boost'a i to naprawdę fajny chłopak z którym się dobrze współpracuje.Ważne że błąd zrozumiał to liczy się najbardziej.Apelacje popieram
Popieram Apleacje
Popieram.
Boost jest miły i ogarnięty zrobił błąd zrozumiał go i liczy na 2 szanse i ja mu wierze bo był ze mną w batalionie i go troche znam i jestem pewna że nie popełni tego samego błędu drugi raz

Popieram aplikacje
Pozdrawiam Hood
popieram apelacje, Boost to dobry gracz, na pewno nie łamał zasad specjalnie. Sam przeszedł całą długą ścieżkę do XO i dobrze się sprawował jako dowódca, byłem z nim w batalionie. Każdy zasługuje na drugą szanse
Popieram gdyż ta osoba jest ogarnięta, wie co robi i jest XO 104th.
Uważam że powinien dostać unbana
Popieram tą apelacje.

Popieram cie Boost bo naprawde jesteś ogarniętym graczem :)

Popieram Apelacje

Mijają lata, a ja dalej zbanowany :/
Boost said previously:

Bez kitu, rel 
Boost said previously:

Fajny chłopak jesteś nie zasługujesz na to co Cię spotkało :( 
Bez kitu masz rację B(
Dziękuje za wasze wielkie wsparcie chłopaki
Boost said previously:

Dziękuje za wasze wielkie wsparcie chłopaki